onsdag 3 juni 2009

Skräckskåpet efter en omgång idag

Jamen SER ni så vackert? Jag hade INGEN lust att rensa och sortera men jag bara rev ner allt på köksbordet och ställde tillbaks. Några saker hamnade i sopkorgen. Några grejer skulle vara någon annan stans. Nu kan jag slöa o slappa hela dagen lång. För skåpet blev så bra. Yippiie

10 kommentarer:

  1. Blev ju på fel inlägg :)

    Nu ser skåpet kalas ut!

    SvaraRadera
  2. Men jädrans va duktig du är..kan jag låna hem dig till mej, här behöver rensas, men jag vill ju spara på allt så det är svårt..ja får väl göra en ansträngning för jag vill åxå ha så fint i mina skåp.
    Kram på dej
    Bibban

    SvaraRadera
  3. Det var ju otroligt fint! Jag kunde behöva någon sån där feng shui'are här också, men sedan kunde man väl inte hitta något sedan?

    SvaraRadera
  4. Tjusigt!
    Är det verkligen samma skåp...?! ;)

    SvaraRadera
  5. Åh, jag lapar i mig era ord. Vi behöver alla bekräftelse, eller hur?
    En vacker dag ska jag ta vindsförrådet men där råder fullständig krigszon.
    Lättare då med ett skåp. Och en låda.
    Kram på er, Wi

    SvaraRadera
  6. Jättefint blev det ju!!!
    Livet känns alltid lite lättare när man har rensat och ordnat upp omkring sig, även om det är i ett skåp som man stänger igen. Det är så roligt att gå och öppna och titta på den fina ordningen som man skapat!!!

    SvaraRadera
  7. Blev verkligen ordning och reda så där brukar jag göra ibland också, ränsa ur skåpen men efter ett tag är det lika igen.
    /Lotta

    SvaraRadera
  8. Det är skönt för själen att få rensa ibland. :)

    SvaraRadera
  9. Visst är det skönt att få rensa och kasta bort en massa saker som man samlar på och få skåpen i ordning. Ditt blev ju riktigt snyggt. Största felet hos oss är att skåpen hålls i ordning bara en kort tid, sen är allt en röra IGEN...

    SvaraRadera