torsdag 5 februari 2009

Onödiga prylar - del 1

Men hallå....... hur dum kan man vara? Den här lilla "stämpeln" köpte jag (förra året).
Man ska trycka den mot brödskivorna innan man rostar så ska brödet få ett litet gulligt hjärta med texten "I love you".
Visst, jätteroligt. Den har legat i kökslådan efter att jag provat den och den fungerade inte ens.
Eller skulle man kanske trycka jättehårt så att brödet nästan gick sönder?
Nästan lika dumt som när jag var på ett Tupperwareparty för ca 10 år sedan och köpte en burk som var formad som en TÅRBIT. Åh, vad ofta man råkar ha en liten tårtbit över... INTE!
Ha det så bra, kära ni.

10 kommentarer:

  1. Ja man hittar sina så specialare, som man i just DEN stunden verkligen behöver men hmm efter en användning eller två och en par år i nåt skåp inser man att hmmm kanske inte köpet var så lyckat.
    Känns igen...

    SvaraRadera
  2. Tihi :)
    Den funkar nog bättre med stämpeldyna och papper ;)
    Ja, man kanske skulle städa igenom sina skåp och se vad man hittar för Icke-fungerande-doningar...?!!

    Ha en god fortsättning i röjandet!

    SvaraRadera
  3. Det verkar verkligen gå jättebra med ditt röjande? Hur länge sen var det du röjde sist? Jag funderar över om man skulle göra en sån rejäl röjning varje år, eller är det att överdriva kanske. Är bara 8 månader sen vi flyttade och då röjdes det verkligen rejält. Men, man lyckas ju samla på sig skrot i rasande fart.

    SvaraRadera
  4. Hej Wicke!
    Jag följer din blogg och känner igen mig, den där med disktrasan överst, jag skrattade gott. Vad är I love You stämpeln gjord av? testa att rosta den tätt intill brödet i brödrosten. Tårtbiten kanske går att använda till ost? Kramar från din vän i Bålsta

    SvaraRadera
  5. Jag köpte nya hissgardiner före jul. Tillsammans med nya, fina gardinvepor i halvlinne, så skulle de skänka mitt vardagsrum en stram julelegans. Så var tanken.
    Det bidde en tumme av det hela, det enda som kom upp var de fina veporna, de juligt röda hissgardinerna var värre att sätta ihop än ett IKEA kök! Dessutom hade jag fått en tankevurpa och mätte fel så de var inte tillräckligt breda, så nu ligger de och hånar mig i ett hörn av sovrummet. Det enda som mildrar besvikelsen är att det var superrea på alltihop. Men jag gillar inte att slösa och köper sällan nytt utan att tänka igenom det ordentligt, så vad gör man nu? Nu måste jag tänka ut ett sätt att få användning av dessa hissgardiner...som jag helst vill slänga, men det går ju inte att slösa så!
    **Prinsen i Trollskogen**

    SvaraRadera
  6. Hahaha en burk formad som en tårtbit, gud så kul. Den kan man ju ha till mycket annat, NOT.

    SvaraRadera
  7. Kikar in och önskar er en trevlig kväll och helg!

    SvaraRadera
  8. Din tårtbitsburk ska du använda till ost, om den är tillräckligt stor och jag minns rätt. Det är 13 år sedan att jag sålde Tupperware, men lite finns kvar på hjärnkontoret. Annars fortsätter städandet även här. Vi måste snart ta itu med förrådet och två vindar, och under tiden samlar vi kraft och ork!

    SvaraRadera
  9. Nu finns receptet på min blogg. Den är väl värd att smaka.

    SvaraRadera
  10. Hej, hittade hit från Aff och jisses vad skönt att se att man inte är ensam om att ha skåp som fyllts upp utan någon som helst logik ;)Vad det gäller brödstämpeln och tårtburken, antar jag att de är lika användbara som min plastiga gurk-skära-grej, blev väl inte precis årets julklapp den heller ;-)

    SvaraRadera