söndag 17 maj 2009

Jag har varit på retreat


Ja, vad säger man.... Inte längtade jag hem till TV-soffan i alla fall.
I den här miljön och med två retreatledare som varsamt lotsade oss mot lugn i själ och hjärta så kunde man inte må annat än bra.
Hoppas nu att sinnesfriden håller i sig ett tag i vardagen.
Jag har i alla fall pratat med familjen om en sak jag länge tänkt på. Vi ska ha TV- och datafri dag. Varje måndag. Så vi börjar i morgon med att göra köttbullar tillsammans. Hoppas det håller i sig.
Förresten; är det något bra på TV på måndagar?? hihi

8 kommentarer:

  1. Tror måndagar är bästa TV dagen ;)

    SvaraRadera
  2. Vilken kanonbra idé! =)

    Om du är CSI-fan som jag är så går det på måndagar. =)

    SvaraRadera
  3. Vad man än följer så börjar allt få säsongsuppehåll nu. Och så brukar man väl vara ute mer under sommaren, så det fixar ni lätt. Kanske blir värre till hösten. Men har ni då fått in vanan så kan det oxå funka. Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Är så sällan jag ser på tv för jag tycker inte jag har tid. Nångång bandar jag nåt men är sällan jag hinner titta :) Men på datorn sitter jag minnst en gång per dag.
    Ha det bra

    SvaraRadera
  5. Coolt, undrar hur jag skulle bete mig för att få till en sån dag i min familj ;-)
    Jättefint ser det ut på bilden ett otroigt vackert foto!

    SvaraRadera
  6. lät som en helmysig helg, det var dig väl unt. :)

    Vad gäller TV.... har ingen aning då jag inte har de svenska kanalerna men här är det aldrig nåt att se på måndagar ialla fall. *S*

    SvaraRadera
  7. Vi känner flera som gör det, har tänkt på det, men inte tagit något steg ännu.
    Retreat låter ju så underbart, skulle också vilja åka i väg och bara få sitta och tänka och betrakta.

    SvaraRadera
  8. Var lugn! Du missar ingenting i stort genom att ha en TV-fri måndag. Svensk TV är specialister på *REPRISER*, snudd på allt visas i repris. Min egen favorit på måndagar är "Spårlöst".
    Undrar vad våra licenspengar används till egentligen? Är det någon som vet? Själv lever jag i retreat, sinnesro, eftertanke... numera. Skild, utflugna barn, uppsagd-arbetslös..... Ta vara på kvalitetstid med familjen, behöver bara vara en kort stund per dag tillsammans, sen fortsätter var och en med sitt, och alla får vara "i fred" med varandra... Bra slutsats du kom fram till vid din retreat.... Kramar från Bålsta

    SvaraRadera