fredag 1 maj 2009

Tulpaner mitt i skogen!

Jag var vid sommarstugan över dagen. Tidigare har jag berättat att jag smusslar ner lite lökar och frön i marken när jag går genom skogen ner till en liten sjö. Gissa om det spratt till i hjärtat idag när den här färgklicken stod och lyste bland träd och löv. Sedan stötte jag på tre till + några pärlhyacinter. Inte försör jag väl den naturliga skogen bara för att jag leker lite?
Roligt är det i alla fall.

6 kommentarer:

  1. Klart du inte gör, du berikar den! Du gör folk glada!

    SvaraRadera
  2. Förstör?? Nä, förskönar skulle jag kalla det. Lökar är ju så tacksamma också att de förökar sig själva under jorden så inom några år kommer det vara väldans blomstrigt och fint längs vägen du brukar gå. :)

    SvaraRadera
  3. Du undrade om väskan, jag klipper bara ett rektangulärt stycke (20*45cm till djurväskorna)och viker det på mitten. Alltså ingen botten utan bara två sömmar vid sidorna. Vissa av väskorna har jag fodrat och klipper då bara ett lika stort stycke foder som yttertyg, då slipper man se de fula sidosömmarna.

    Du hjälper naturen på traven ;O)

    SvaraRadera
  4. Vad kul att plötsligt stöta på en blomma i skogen, jag skulle inte ha något emot det i alla fall. Det låter så mysigt med en stuga att åka till.

    SvaraRadera
  5. Hej Wiveka!! Tänkte passa på och skriva ett par rader till dig, vill bara medela att jag har nu besökt din blogg!! Små goda ting, förgyller livet!! För det tycker jag att din blogg handlar om,kul!! Kul det där med blomman som dök upp mitt i skogen,hehe. Har idag varit på Ks och lämnat blodprov!! Nästa vecka då är det dags för nästa cellbehandling, men jag känner mig rätt så lugn faktiskt. Nu ska jag ut o gå en promenad inom kort!! Vi höres,Kramar Thessan

    SvaraRadera