torsdag 14 maj 2009

Till "Å" - köpstopp, miljötänk och andra nya vanor..

Hej,
jag kommer inte in på din sida längre..
Vad har hänt? Det står att jag ska kontakta bloggskribenten.
kram, Wi

4 kommentarer:

  1. Ja, jag blev bara så irriterad på vissa personer. Nån i byn har lyckats hitta min blogg och dom satt och ägnade arbetstiden åt att läsa den och skriva anonyma dumma kommentarer och pikade min sambo för att jag bloggar, så jag stängde ner den, åtminstone för i kväll, skickar man mig ett mail så kommer en länk så ska det gå att komma in. du och andra vettiga människor är naturligtvis fortfarande välkomna att läsa :-)

    SvaraRadera
  2. Tack snälla, jag blev lite orolig..
    vi hörs, Wi

    SvaraRadera
  3. Hej, nu är jag tillbaka i bloggvärlden, efter lite cencurering i min blogg. Kanske den blir tråkigare och mindre personlig i fortsättningen, vi får se. Har bytt namn oxå, till A ...

    SvaraRadera
  4. Hej, har börjat skriva på en ny blogg. Mer anonym samtidigt som den är personligare. Tänkte att du, som är en av mina bästa bloggläsare, som verkar uppskatta det jag skriver skulle få den äran att få en första titt, och gärna säga vad du tycker. Jag vill inte lämna ut adressen här,eftersom då blir den ju inte lika anonym om den kopplas ihop med den andra, där folk vet vem jag är... men om du skickar mig ett mail till aemns75@live.se så kan jag maila adressen till dig. Om du vill såklart, känn dig inte på något sätt tvungen.

    SvaraRadera